okładka zastępcza

Inżynieria i aparatura przemysłu spożywczego. Cz. 1, Ćwiczenia laboratoryjne

Domian, Ewa Redakcja., Lewicki, Piotr Paweł Redakcja., Witrowa-Rajchert, Dorota Redakcja.

Rok wydania: 2002.

Technologia żywności, Podręcznik

Autor
Domian, Ewa Redakcja.
Lewicki, Piotr Paweł Redakcja.
Witrowa-Rajchert, Dorota Redakcja.
Tytuł
Inżynieria i aparatura przemysłu spożywczego. Cz. 1, Ćwiczenia laboratoryjne
ISBN
83-7244-293-2
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego],
Rok wydania
2002.
Objętość
134, [2] s. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
664(075.8)
Hasła przedmiotowe
Technologia żywności
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Bibliogr.
020
%a 8372442932
080
%a 664(075.8)
245
%a Inżynieria i aparatura przemysłu spożywczego. %n Cz. 1, %p Ćwiczenia laboratoryjne /
260
%a Warszawa : %b Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego], %c 2002.
300
%a 134, [2] s. : %b il. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr.
650
%a Technologia żywności
655
%a Podręcznik
700
%a Domian, Ewa %e Redakcja.
700
%a Lewicki, Piotr Paweł %e Redakcja.
700
%a Witrowa-Rajchert, Dorota %e Redakcja.
920
%a 83-7244-293-2